Contact

House of Clay

Oudegracht aan de Werf 319B

3511 PC Utrecht

Wij zijn te bereiken via: hello@houseofclay.nl

Het boeken van workshops doe je via deze link op onze site.

Voor workshops op maat kun je bellen met Wilma op 06 – 21 20 77 68 en voor cursussen of club clay met Marjolein op 06 – 33 90 70 00.

We vinden het leuk als je ons ook volgt op Instagram en Facebook.

House of Clay is gelegen aan de Oudegracht aan de Werf in Utrecht. Met een trap kom je vanaf de Oudegracht bij onze mooie gerestaureerde werfkelder van het Utrechts Monumenten Fonds. De kelder heeft authentieke details. In de zomer is het genieten buiten op het terras en in de winter trekken we ons terug in de dan warme kelder. 

Wil je meer weten over onze mooie kelder onder Huis Grijsesteijn? In deze editie van Steengoed kun je de geschiedenis van huis Grijsesteijn lezen. Of klik op deze pagina voor meer moois en wetenswaardigs over dit bijzondere pand. 

Onze locatie is dichtbij Utrecht Centraal dus ben je lopend in zo’n 10 minuten bij ons. Je kunt natuurlijk de bus pakken maar deze wandeling is echt de moeite waard. Met de auto is ook mogelijk. Het beste parkeer je dan bij de  Springweggarage. Direct aan de gracht kan ook maar houdt er rekening mee dat daar beperkt plek is.

Corona

Ons atelier is voorzien van een goed ventilatiesysteem die verse lucht het atelier in blaast en via een ander kanaal afzuigt, ook houden we de deur en ramen open zolang het weer dat toelaat. Onze schijven staan 1,5 meter uit elkaar en als we met lopen wat rekening houden met elkaar moeten we de 1,5m afstand door het atelier gemakkelijk kunnen waarborgen.  Je kan je handen desinfecteren bij binnenkomst, voor en na het koffie drinken en je tools af nemen met een hygiënisch doekje na gebruik. Wij zorgen dat er genoeg desinfectiemiddelen aanwezig zijn op verschillende plekken in het atelier. Zo zorgen we samen dat we lekker kunnen blijven pottenbakken! 

 

Zeg ons HELLO

=
Bewijs dat je geen hompje klei bent 🙂