Contact

House of Clay

Oudegracht aan de Werf 319B

3511 PC Utrecht

Wij zijn te bereiken via: hello@houseofclay.nl

Of telefonisch voor workshops:  06 – 21 20 77 68 Wilma of

voor cursussen en open atelier 06 – 33 90 70 00 Marjolein.

We vinden het leuk als je ons ook volgt op Instagram en Facebook.

House of Clay is gelegen aan de Oudegracht aan de Werf in Utrecht. Met een trap kom je vanaf de Oudegracht bij onze mooie gerestaureerde werfkelder van het Utrechts Monumenten Fonds. De kelder heeft authentieke details. In de zomer is het genieten buiten op het terras en in de winter trekken we ons terug in de dan warme kelder. 

Wil je meer weten over onze mooie kelder onder Huis Grijsesteijn? In deze editie van Steengoed kun je de geschiedenis van huis Grijsesteijn lezen. Of klik op deze pagina voor meer moois en wetenswaardigs over dit bijzondere pand. 

Onze locatie is dichtbij Utrecht Centraal dus ben je lopend in zo’n 10 minuten bij ons. Je kunt natuurlijk de bus pakken maar deze wandeling is echt de moeite waard. Met de auto is ook mogelijk. Het beste parkeer je dan bij de  Springweggarage. Direct aan de gracht kan ook maar houdt er rekening mee dat daar beperkt plek is.

Corona

Ons atelier is niet klein maar ook niet heel groot, zeg maar, gezellig. En toch is het ons gelukt om het zo in te richten dat je afstand kunt bewaren. Natuurlijk alleen als iedereen een beetje rekening met elkaar houdt. Allereerst kun je bij binnenkomst je handen schoonmaken met een product op alcoholbasis. Tussendoor af en toe je handen wassen kan geen kwaad. We hebben lekkere handcrème staan zodat jouw kostbare draaihanden niet uitdrogen. De draaischijven hebben genoeg afstand. Dus als je geen gekke dingen doet zijn we coronaproof. De kelder heeft een afzuigsysteem dat constant verse lucht levert. Dat staat natuurlijk aan. Tussen de blokken door maken we schoon. De klei gaat even in quarantaine als ie zich niet lekker voelt. En wij dragen een gezichtsscherm als we jou iets uitleggen bij de schijf. Natuurlijk kun je zelf ook een mondkapje dragen. Zo kunnen we lekker blijven pottenbakken. 

En ben jij verkouden of voel je je een beetje belabberd? Gewoon een keertje overslaan en gezond weer lekker komen draaien.

Zeg ons HELLO

=
Bewijs dat je geen hompje klei bent 🙂