Club CLAY

Meer ervaren pottenbakkers kunnen bij House of Clay kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor het open atelier, Club Clay. Welke het beste bij jou past bepaal je door het aantal blokken dat je in de maand wilt komen, een blok is drie uur. Er zijn verschillende blokken in de week, kijk hiervoor in het rooster. Je kunt jezelf aanmelden voor een ‘blok’ via de planningstool op deze website. Je krijgt daarvoor van ons een login zodra je je aangemeld hebt. Je kunt je een maand van tevoren aanmelden voor de blokken, zodat je verzekerd bent van een plekje. Wanneer je onverhoopt toch niet kunt vragen we je dit uiterlijk een week van tevoren te melden zodat iemand anders op jouw plek kan.

Vier periodes

We verdelen het jaar in 4 periodes. De periodes omvatten rond de 12 weken. Je kunt per periode dus het lidmaatschap aangaan. We houden een opzegtermijn van vier weken voor het einde van een periode aan.

Masterclasses

Speciaal voor leden van Club Clay nodigen we ervaren keramisten uit voor het geven van masterclasses. Deze kun je tegen een meerprijs via de website boeken, die afhankelijk is van de keramist die we inhuren en het onderwerp. De masterclasses krijgen verschillende thema’s, die we bepalen door de vraag die er is vanuit Club Clay. Je moet denken aan de geheimen van het glazuren, handvormen voor draaiers, grote vormen onder de knie, de basis handvormen, etc. We houden je als lid op de hoogte van de data van de verschillende masterclasses.
Binnen Club Clay helpen we elkaar waar gewenst. We hebben verschillende kwaliteiten en ervaring waar we andere leden mee inspireren. Maar een twee drie ook die technieken onder de knie krijgen dat vraagt meer. En om te kunnen groeien moet je soms even uit jouw comfort zone. Voor dat doel vragen we enthousiaste ervaren keramisten voor onze masterclasses. We laten ons vooral leiden door vragen van onze leden. Waar zijn zij in geïnteresseerd? Wat brengt hun verder in hun werk.

Lidmaatschappen

Drie

€ 75,-

3 blokken per maand

Vier

€ 89,50

4 blokken per maand

Zes

€ 119,50

6 blokken per maand

*Je betaalt vooraf per periode. Wil je liever per maand betalen, neem dan contact met ons op.

Strippenkaart

Wil je wel draaien maar houd je het aantal keer graag flexibel? Dan kun je kiezen voor de 10-strippenkaart!

€ 265,-

10 blokken van 3 uur

Rooster

Maandag 
19 – 22 uur Cursus Clay

Dinsdag
19 – 22 uur Cursus Clay

Woensdag
14 – 17 uur Club Clay of Workshop Clay
19 – 22 uur Club Clay

Donderdag
19 – 22 uur Cursus Clay

Vrijdag
10 – 13 uur Cursus Clay
14 – 17 uur Club Clay

Zaterdag 
10 – 13 uur Club Clay of Workshop Clay
14 – 17 uur Club Clay of Workshop Clay
19 – 22 uur op aanvraag

Zondag
10 – 13 uur Club Clay of Workshop Clay
14 – 17 uur Club Clay of Workshop Clay
19 – 22 uur op aanvraag

*Het rooster is onder voorbehoud van wijzigingen
Elk blok zijn er 6 plekken beschikbaar voor draaiers. Ben je handvormer en heb je geen draaischijf nodig laat ons dit dan weten. De blokken met “Club Clay/Workshop Clay”; kunnen wisselen per week tussen de zaterdag of zondag. Er zal altijd een blok in het weekend open zijn voor leden.