Club CLAY

Meer ervaren pottenbakkers kunnen bij House of Clay terecht in The clubhouse. Hier is de mogelijkheid om tijdens openingstijden te komen pottenbakken. Je kan kiezen uit verschillende lidmaatschappen voor het open atelier. Welke het beste bij jou past bepaal je door het aantal uren dat je in de maand wilt komen. We zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt jezelf aanmelden voor een aantal ‘uur’ via de planningstool op deze website of je kunt vrij binnen lopen. Je krijgt voor de planning van ons een login zodra je je aangemeld hebt.

Vier periodes

We verdelen het jaar in 4 periodes. De periodes omvatten rond de 12 weken. Je kunt per periode dus het lidmaatschap aangaan. We houden een opzegtermijn van vier weken voor het einde van een periode aan.

Masterclasses

Speciaal voor leden van Club Clay nodigen we ervaren keramisten uit voor het geven van masterclasses. Deze kun je tegen een meerprijs via de website boeken, die afhankelijk is van de keramist die we inhuren en het onderwerp. De masterclasses hebben verschillende thema’s, die we bepalen door de vraag die er is vanuit Club Clay. Je moet denken aan de geheimen van het glazuren, handvormen voor draaiers, grote vormen, de basis handvormen, etc. We houden je als lid op de hoogte van de data van de verschillende masterclasses.

Lidmaatschappen

9u

€ 90,-

9 uur per maand

12u

€ 110

12 uur per maand

15u

€ 130

15 uur per maand

18u

€ 150

18 uur per maand

25u

€ 200

25 uur per maand

*Je betaalt per maand het lidmaatschap.  Verbruik je meer klei dan ontvang je daar per kwartaal een extra factuur voor, €2 per kilo

Strippenkaart

Wil je soms een keertje extra komen draaien maar houd je het aantal keer graag flexibel? Dan kun je kiezen voor de strippenkaart!

€ 250,-  of   € 375,-

20 uur of 30 uur

Rooster Clubhouse

Maandag 
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
10u tot 22u

Donderdag
10u tot 22u

Vrijdag
10u tot 21u                                                 

Zaterdag 
10u tot 18u

Zondag
10u tot 18u

*Het rooster is onder voorbehoud van wijzigingen
Elk zijn er 6 draaiplekken beschikbaar.