Cursus CLAY

Bij Cursus Clay leer je de eerste kneepjes van het pottenbakkersvak.
In een les van 2,5 uur leren gemotiveerde keramisten je de basis van het draaien.

Onze cursussen beginnen elk kwartaal en zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en woensdag en vrijdagmorgen. De lesavond is van 19.30 tot 22.00 uur en op ochtenden van 10.00 tot 12.30 uur.  

Alle cursusgroepen zitten op dit moment vol. 

Als je op de hoogte wilt worden gebracht als er een plek beschikbaar komt en de nieuwsbrief wilt ontvangen kan je hieronder aanmelden. Wij kunnen je helaas geen indicatie geven van de wachttijd. 

 

Oefening baart kunst

Je leert hoe je de klei kneedt, centreert, en hoe je een kom en een cilinder maakt. En we leren je jouw werk te glazuren. Klinkt makkelijk maar het vraagt veel oefening om echt een beetje grip te krijgen op de klei. 

We houden 4 periodes aan in het jaar waarin je 1 keer per week of 1 x per 2 weken cursus hebt. Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie hebt kun je lid worden van Club Clay. Daar heb je alle ruimte jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Tarieven

We houden vier periodes aan waarin je eén keer per week cursus hebt. Wanneer de basistechnieken in de vingers hebt en we samen de huisregels door hebben genomen kun je lid worden Club Clay, waar je zelfstandig kunt draaien.

€ 35 per les

Het totaal aantal lessen per periode is afhankelijk van periode en cursusdag

Voor werken met klei is het goed om in oude kleding en schoenen te komen en een handdoekje mee te nemen. Het is knap als je niet (een beetje) vies wordt. Het gaat er in de wasmachine wel weer makkelijk uit.

Geef je op voor de wachtlijst

=
Bewijs dat je geen hompje klei bent 🙂