Workshop CLAY

Voor alle nieuwsgierigen is een workshop de ideale manier om kennis te maken met klei. Een leuk uitje om met je partner, vrienden, collega’s, team of je buren te doen. Bij House of Clay nemen we je in 1,5 à 2 uur mee door de basis van het draaien. We begeleiden jou bij het maken van jouw kunstwerk.

Plek voor 6

We hebben plek voor zes draaiers maar kunnen ook grotere groepen aan door een gevarieerd programma te bieden. 

Wil je langer draaien of een exclusieve workshop? Dat kunnen we organiseren. Ook kunnen we een heerlijke high tea of lunch regelen bij een van de leuke tentjes in de buurt. We denken graag met je mee over de invulling van jouw workshop. 

Door Corona is ons aanbod tijdelijk beperkt en kunnen we maximaal 6 mensen een workshop aanbieden in ons atelier. 

Tarieven

€ 37,50 p.p.

minimaal 4 personen

€ 30,50 p.p.

voor jongeren van 12 tot 21 jaar

€ 20 p.p.

voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Minder dan 4 personen? Open inschrijving

Ben je met minder dan 4 personen? Dan proberen we de workshop te combineren met een andere kleine groep. En we bieden elke maand open inschrijving workshops voor mensen alleen of met twee. Voor dit jaar zitten ook de extra geplande vol maar stuur vooral een mail dan zien we hoe we kunenn combineren. 

Het eindresultaat

Het bakken van jouw kunstwerk van klei duurt even. Het moet, voor het de oven in gaat op 980 graden, goed drogen. Dan wordt het een keer gebakken. Tevreden? Dan kun je het snel komen ophalen. Wil je het laten glazuren zodat je eruit kunt eten en drinken dan moet het nog een keer de oven in op 1240 graden. Dat doen wij voor je in de door jou gekozen kleur die beschikbaar is. Daardoor duurt het iets langer voor je jouw potje op kunt halen en zitten er extra kosten aan. Voor groepen die van ver komen kunnen we het natuurlijk opsturen tegen de verzendkosten. Andere plannen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Schrijf je in voor een workshop

=
Bewijs dat je geen hompje klei bent 🙂